home
visie
projecten
contact

Met de nodige opleiding, ervaring en kennis beschik ik als interieurarchitect over genoeg bagage om uw woning, beursstand of zaak optimaal vorm te geven.
De esthetische, functionele en persoonlijke belevingsaspecten worden vooropgesteld en tot een creatieve totaaloplossing uitgewerkt zodat het voor u een meerwaarde aan uw concept kan bieden.

Modern of klassiek - eigentijds of tijdloos - stedelijk of landelijk - minimalistisch of romantisch, welke stijl ook uw voorkeur geniet, ik zoek voor u naar een perfect evenwicht tussen ruimte en licht, kleur en materiaalkeuze, eenheid en eenvoud.

Gaat u verbouwen, nieuwbouwen of verfraaien van uw bestaande ruimte(s)? U kan hier terecht voor advies, ontwerp als tevens voor een totaalpakket van ontwerp tot realisatie met oog op uw budget en gewenste uitvoering.
Met een persoonlijke aanpak, goeie vakmensen en de juiste co÷rdinatie streven we als 1 team naar een perfect resultaat waar u zich als klant tevreden kunt in terugvinden.

Door een vrijblijvende afspraak te maken kom ik graag tot bij u en bespreken we wat ik voor u kan betekenen en hoe uw droom eindelijk werkelijkheid kan worden.